Innofit Utrecht

EMS, Beauty & Health


EMS-training

 

Wat is E-Fit?
E-Fit is een EMS work-out waarbij je in 20 minuten 18x efficiënter traint dan via een traditionele training van 90 minuten. We bereiken snel en duurzame resultaten bij de klant om zo een fit, strak en gespierd lichaam te bekomen.

Hoe werkt E-Fit?
E-Fit maakt gebruik van de EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert. D.m.v. diverse goed gepositioneerde e-pads verspreid in een professioneel en hygiënisch E-Fit elektroden pak.
Via een E-Fit computer worden de e-pads aangestuurd met verschillende aangename impulsen naar je spieren, je bindweefsel, je vetlaag en naar je huid.

Door de E-Fit sessies verhoog je de stofwisseling. Velen hebben last van het jojo-effect doordat vele diëten de stofwisseling vertragen. E-Fit zorgt voor het omgekeerde effect.
Tijdens een E-Fit sessie wordt er gelijktijdig meer dan 90% van je spiervezels geactiveerd. Tijdens een gewone trainings is dit slechts 30%! Bovendien worden ook de diepliggende (en meest verwaarloosde) spieren getraind.

E-Fit Voordelen
✔    18x efficiënter dan een gewone fitness sessie
✔    48 000 spiercontracties in 20 minuten
✔    90% spierversteviging (bij een gewone training is dit slechts 30%)
✔    Hogere stofwisseling
✔    After burn: Hogere calorieverbranding gedurende 48u
✔    Spierversteviging
✔    Meer energie


Voor wie is E-Fit geschikt?
Voor mannen en vrouwen, alle maten en gewichten, jong en oud:

✔    Met weinig tijd
✔    Snel resultaat wensen
✔    Zich beter & strakker willen voelen
✔    Gewicht willen verliezen
✔    Net bevallen zijn
✔    Rugpijn of chronische pijnen willen verminderen
✔    Sportprestaties willen verbeteren
✔    Een spiergroep doelgericht willen trainen

E-Move: Fitter, slanker & gespierder in 2x20min/week!
De E-Move training van E-Fit is 18x efficiënter dan een 90 minuten durende traditionele work-out. En dit in slechts 20 minuten. E-Fit werkt met EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie. Via een speciaal pak, nl. elektrodenjas & -broek en arm- of kuitgordels worden er impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen waardoor je tot wel 48 000 spiercontracties krijgt.
Iedere spiergroep is aanpasbaar en we hebben diverse trainingsprogramma’s. De sessies zijn individueel aan te passen a.d.h.v.

•    Je doelstellingen
•    Je conditie
•    Je probleemzones
•    En ev. Gewrichtsklachten

E-Move by Innofit
In die 20 minuten werken we op 
✔    het verstevigen van de spieren;
✔    het verhogen van je metabolisme;
✔    het verminderen van cellulitis;
✔    het reduceren van de vetlaag;
✔    het verstevigen van huid;
✔    het verhogen van het uithoudingsvermogen van jouw spieren
✔    en we kunnen ook pijn reducerend werken.

De spieren worden veel intenser en dieper gestimuleerd. Hierdoor trainen we 90% van de spiervezels, terwijl dit bij een gewone training van 90 minuten slechts 30% is.

Ideaal is dat het ook mogelijk is om de diepliggende spieren te activeren, wat bij gewone oefeningen zéér moeilijk is. Daarnaast krijg je in 20 minuten 48 000 spiercontracties!
E-Fit doet het meest voor jou!
De vetlaag wordt gestimuleerd en je krijgt een hogere calorieverbranding. Tot 2 dagen na de training heb je een after-burn effect. Daarnaast wordt ook jouw basaal metabolisme verhoogd. Ideaal om het jojo-effect tegen te gaan.

Doordat we de doorbloeding verhogen, de vetlaag verminderen, de afvalstoffen afvoeren en het bindweefsel verstevigen, verminderd de cellulitis drastisch.

Bij het afslanken is het ook belangrijk dat je huid mee 'afslankt’. Door bepaalde impulsen versnel je de aanmaak van collageen en elastine. Ideaal voor een strakkere huid.

Er zijn diverse programma’s:
•    Vetverbranding
•    Bodyshaping
•    Spieropbouw
•    Spierversteviging
•    Platte buik of sixpack
•    Anti-cellulitis
•    After baby

Met het abs programma van E-Fit trainen we al je buikspieren. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind.