Isagenix

Wat is de toekomst van jouw gezondheid

Heeft u interesse in een betere gezondheid?
Wilt u wat doen aan uw gewicht en/ of bent u snel vermoeid en kunt u ook meer energie gebruiken?
Heeft u slaapproblemen en kunt u zich soms slecht concentreren of niet helder denken?
Dan kunnen wij jou daarmee helpen, ook op afstand kunnen wij jou coachen.
Wij hebben jaren ervaring om mensen te adviseren en te coachen om hun gezondheidsdoelen te realiseren.
Wij gebruiken als zelfstandig distributeur de producten van Isagenix.
Isagenix heeft een compleet ander systeem met een andere wetenschap op het gebied van de algehele gezondheid en gewichtsverlies.
De producten van Isagenix richten zich op om alle verkeerde stoffen die het lichaam bevat uit het lichaam te verwijderen en om de juiste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om weer optimaal te kunnen werken weer in het lichaam te brengen.
Hierdoor komt het lichaam weer in balans!
Wij en Isagenix zijn er van overtuigd dat de producten en het programma werkt!
Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen geweldige resultaten zal ervaren en behalen.
Daarom bied Isagenix een volledige tevredenheidsgarantie bij ieder pakket dat je als nieuwe klant bestelt.
Bent je niet tevreden? Vind je het resultaat niet zoals je had verwacht? Vind je de smaak van de producten helemaal niets of heb je een andere reden waardoor je niet tevreden bent?
Je krijgt het volledige aankoopbedrag van het door jouw bestelde pakket gewoon terug.
Je hebt niets te verliezen......... behalve dan je overgewicht, vermoeidheid, stress en lage energie.

HET ISAGENIX SYSTEEM WERKT!
Isagenix heeft een no-nonsense aanpak van productinnovatie en hun handige systemen maken het systeem volstrekt uniek. De producten van Isagenix zijn ontwikkeld met het oog op Solutions to Transform Lives™ en dat betekent dat Isagenix allerlei systemen en pakketten aanbieden waarmee jij jouw persoonlijke gezondheid en welzijnsdoelstellingen kunt realiseren.
Honderdduizenden mensen overal ter wereld hebben een gezonde levensstijl weten te handhaven voor gewichtsverlies, gewichtshandhaving, spieropbouw, spierbehoud en fitnessprestaties, dankzij het gebruik van de producten van Isagenix.
De inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar voeding en gezondheid is een van de factoren waardoor Isagenix van anderen onderscheiden. Isagenix is partnerschappen aangegaan met gevestigde universiteiten en laboratoria die betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Isagenix levert dus een bijdrage aan op bewijs gebaseerd voedingsonderzoek en levert een wetenschappelijke onderbouwing voor de Isagenix systemen voor een gezond gewichtsverlies en een gezonde levensstijl.