Innofit EMS Health

Welkom bij Innofit

Welkom op onze website.

Als je op deze pagina bent geland dan ben je geïnteresseerd geraakt in onze technologieën

Onze studio richt zich op een totaalconcept. Onze klanten kunnen kiezen binnen ons assortiment wat bij hun past.

Vooral voor mensen met weinig tijd of mensen die een hekel hebben om uren lang in de sportschool rond te hangen is dit bij uitstek de plek waar je moet zijn!

Wat bieden wij:

EMS training,

Wat staat voor Electro Musculaire Stimulatie training, is trainen met weerstand door middel van impulsen. Deze impulsen worden via een bodysuit, die je aan hebt tijdens de training, op de huid overgedragen. Jouw zenuwstelsel geleidt deze prikkels verder naar de acht grote spiergroepen. Dit zorgt voor minstens 30% meer activatie van de spieren dan bij een reguliere krachttraining in een sportschool. Ook de spieren die dieper liggen, en normaal niet snel door je lichaam worden aangestuurd, worden met EMS training makkelijker bereikt.

Cryo 21 (vetbevriezing)

De Cryo21 werkt op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen 0° en -10°C waardoor we een thermische schok creëren in de vetcellen die afkoelen tot 8°C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor kouden en sterven na de behandeling een natuurlijke celdood, ze kristalliseren als het ware. Als de vetcel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd. Dit spectaculaire apparaat geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging.

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de volgende zones; gezicht, hals en décolleté, dubbele kin, armen, borsten, love handles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten. Er ontstaan geen rode of blauwe plekken op de huid en de behandeling voelt hoogstens koud aan maar is niet pijnlijk. U kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie maar zonder operatie en hersteltijd.


 

Voedingsadvies

Voedingsadvies wat bijdraagt aan een goede gezondheid is misschien wel het allerbelangrijkste om jezelf goed in shape te krijgen en te houden. Ook hiervoor bieden wij een breed assortiment aan.

Supplementen

Wij bieden een veelzijdig assortiment aan supplementen die bijdragen aan een goede gezondheid