Cryo

Cryolipolyse ( vetbevriezing)

 

Cryolipolyse is een nieuwe methode om vetcellen duurzaam te verwijderen door middel van bevriezing. Cryolipolyse is een bewezen en veilige methode die wereldwijd wordt toegepast.

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd.

Geen operatie, geen naalden, geen speciaal dieet en bovenal geen hersteltijd!

 

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve behandelkop, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Deze techniek met koudetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. 

Hoe werkt de cryo 21?

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel. Hierdoor verwijder je de vetcel. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen blauwe plekken, zoals bij de voorlopers van de Cryo21 wel het geval kan zijn.

 

De voordelen van cryolipolyse

Cryolipolyse heeft verschillende voordelen: 

deze behandeling vereist geen verdoving of naalden!

Bovendien wordt de huid niet beschadigd en zorgt

de behandeling voor een snel herstel na elke sessie en

leidt niet tot sociale beperkingen.

Met een aangepaste levensstijl en een evenwichtig dieet zijn de resultaten blijvend.

De bijwerkingen van deze procedure zijn minimaal. Na de behandeling kan er wat roodheid en een trekkerig gevoel optreden.

In zeer zeldzame gevallen zijn blauwe plekken, tintelingen of gevoelloosheid mogelijk.